imlover

اشتراک گذاشته شده با :

پای سیب

پای سیب هلندی برتر | طرز تهیه پای سیب | پای سیب خانگی | ایران کوک
پای سیب هلندی برتر | طرز تهیه پای سیب | پای سیب خانگی | ایران کوک
پای سیب هلندی برتر   پای سیب هلندی یک عصرانه عالی و سالم است که طعمی فوق العاده دارد. طعم سیب با عطر عالی دارچین مخلوط میشود و یک سورپرایز باورنکردنی برای شما ایجاد میکند. میتوانید پای سیب هلندی را برای دورهمی های کوچک تهیه کنید و با آن از مهمانهایتان پذیرایی کنید. تهیه خمیر پای سیب هم کار بسیار ساده ای است و فقط باید حدود  1 ساعت در یخچال خنک شود. البته میتوانید این خمیر را از روز قبل هم تهیه کنید.   طرز تهیه: در یک کاسه متوسط، 1 پیمانه آرد برتر را با نمک مخلوط کنید. روغن قنادی را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط به شکل تکه هایی به اندازه نخود در بیاید. یک قاشق یک قاشق آب سرد اضافه کنید و هر بار هم بزنید و حالت خمیر را چک کنید. وقتی کل آرد مرطوب شد و مخلوط کمی خودش را از دیواره جدا کرد خمیر آماده است. آن را به شکل توپی در بیاورید. سپس روی آن کمی فشار بدهید تا دایره ای شود. روی سطح خمیر قدری آرد بپاشید. خمیر را در نایلون بپیچید و حدود 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود اما هنوز فرم پذیر باشد. اگر خمیر بیشتر از این در یخچال ماند، قبل از مصرف اجازه بدهید کمی گرم شود.   فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. روی سطح کار آرد بپاشید. خمیر را روی آن قرار دهید. با وردنه آردی خمیر را به صورت دایره ای باز کنید. قطر دایره به اندازه ای باشد که سطح و دیواره قالب پای را بپوشاند. برای راحتی در جابجایی خمیر را دو تا بزنید و به قالب منتقل کنید. آن را باز کنید و کمی فشار دهید تا به کف و دیواره های قالب بچسبد. لبه­های اضافی خمیر را که از ظرف بیرون زده ببرید. اگر دوست داشتید در بخشی که روی دیواره است با دست چین ایجاد کنید.   سیب ها را پوست بکنید، نازک ورقه کنید و هسته هایشان را خارج کنید. سیب را در کاسه ای با شکر، دارچین، آرد برتر و آبلیمو مخلوط کنید. این مواد را روی خمیر پای بریزید. سعی کنید حجم سیب در وسط کمی بیشتر باشد.     در کاسه دیگری کره، 1 پیمانه آرد برتر  و شکر قهوه ای را بریزید و با دست تمیز مخلوط کنید. وقتی حالتی شبیه به خرده نان پیدا کرد آن را به طور یکنواخت روی مواد پای بریزید. یک قاشق شکر هم روی آن بپاشید.   پای را 45-55 دقیقه در فر قرار دهید تا نان زیری و خرده های روی پای طلایی رنگ شوند و مواد داخل پای شروع به قل زدن کند. بگذارید پای سیب هلندی قبل از سرو خنک شود.     تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته

پای سیب کرمدار (ایتالیایی)
پای سیب کرمدار (ایتالیایی)
آشپزباشی- افسانه ظروفی   پوست سیب‌ها را بگیرید، دانه‌هایش را درآورید و سیب‌ها را از وسط نصف کنید. آن‌گاه برش‌های موازی روی سیب‌ها ایجاد کنید به گونه‌ای که این برش‌ها عمیق نباشند و سیب خرد نشود! حالا سیب‌ها را روی سینی پوشیده از کاغذ بگذارید، رویشان شکر قهوه‌ای بپاشید و 15 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد بپزید. سپس سیب‌ها را روی پنجره‌ی سیمی بگذارید تا خنک شوند. اکنون نیمی از خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و دایره‌ای به قطر 25 سانتیمتر از آن ببرید و در قالب کمربندی چربکرده به قطر 20 سانتیمتر پهن کنید تا کف و دیواره‌ی قالب از خمیر پوشیده شود. روی خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کنید و کرم پاتیسیر را رویش بریزید و صاف کنید. اینک به آرامی سیب‌ها را روی کرم بگذارید، لبه‌‌های خمیر را قدری مرطوب کنید و در صورت دلخواه قدری شکر قهوه‌ای و دارچین روی سیب‌ها بپاشید. سپس از باقیمانده‌ی خمیر دایره‌‌ای به قطر 23 سانتیمتر ببرید و از اطرافش 2/5 سانتیمتر را سالم و دست نخورده نگه دارید ودر وسط آن خطوطی موازی یکدیگر به عرض تقریبی 2 سانتیمتر ایجاد کنید و آن را روی سیب‌ها بیندازید. لبه‌های دو خمیر را به هم بچسبانید و رویش زرده‌ی تخم‌مرغ بمالید. آن‌گاه قالب را در فر گرم شده با دمای 200درجه‌ی سانتیگراد، قرار دهید و به مدت 45 دقیقه، پای را بپزید. حال پای را در قالب خنک کنید و بعد از قالب درآورید و رویش مارمالاد زردآلو بمالید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بگذارید. روش تهیه‌‌ی کرم پاتیسیر شیر را بجوشانید و زرده‌های تخم‌مرغ، شکر، آرد و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه شیر را کم‌کم به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزائید و مایه‌ی فراهم‌کرده را به ظرف شیر برگردانید و روی حرارت ملایم بگذارید. حالا آن را پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظ شود. سپس رویش را با نایلون محافظ بپوشانید تا کرم رویه نبندد!